Søk i arkivet

FLYTTET: Martin Barry-Berg i AB Marine i nye lokaler i Leangbukta.
FLYTTET: Martin Barry-Berg i AB Marine i nye lokaler i Leangbukta.

Vil profesjonalisere servicemarkedet

AB Marine har flyttet til kanskje Norges flotteste verksted.

KUNDER: Båtnøklene venter på ny sesong
KUNDER: Båtnøklene venter på ny sesong

– Mange båteiere har savnet et skikkelig servicetilbud for båtmotoren, mener Martin Barry-Berg i AB Marine. Han har flyttet virksomheten noen hundre meter ut på brygga i Leangbukta til lokaler få andre kan matche. I servicehallen er det plass til 5-6 store båter, og plasseringen er noen meter fra bryggekanten.

Bygget kom opp i 2016 og AB Marine flyttet inn i vinter. Bygget huser også et båthotell. 

Mer enn flotte lokaler

AB Marine mener at de nye lokalene gjør at de kan jobbe mer effektivt. Høy grad og renslighet og orden gjør at jobbene blir løst raskere.

– Her blir det mindre løping og mindre leting. Med orden i hyllene og på gulvet blir også kvaliteten hevdet, mener Barry-Berg. Han mener at det blir stadig færre useriøse i bransjen, og vil vise at det lønner seg å drive profesjonelt.

Kostnadene for lokalet har økt, men Barry-Berg forteller at det er personalkostnader som utgjør den store delen av kostnadene.

AB Marine har fem heltidsansatte og fem medarbeidere som jobber etter behov.

Krevende jobb

– Vi har løsningsorienterte medarbeidere. Det er langt vanskeligere å skru båt enn bil. På et bilverksted er alle oppgaver nøye beskrevet i manualer. Slik er det ikke med båt. Selv samme modell kan ha store variasjoner, forklarer Barry-Berg.

De fleste kundene ønsker et prisoverslag før en jobb settes i gang. AB Marine har også mange priseksempler på sin nettside for å gi kunder en viss ide om hva servicearbeid på en båt koster.

BRYGGEKANTEN: AB Marine har fått lokaler helt opp til vannet.

BRYGGEKANTEN: AB Marine har fått lokaler helt opp til vannet.

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen