Søk i arkivet

KEIZER  42: Båten er nå sjøsatt og prøvekjørt av ny eier.
KEIZER 42: Båten er nå sjøsatt og prøvekjørt av ny eier. Foto:

Se 360-bilder fra båtenKeizer 42 sjøsatt i Asker

Bygg nummer én av Keizer 42 ble avduket på verdens største innendørs båtutstilling i januar. Nå er den samme båten hjemme i Norge.

Keizer 42 er designet av Siep Keizer, men med nært samarbeide med Lars-Erik Solvang som er daglig leder og eier av Bavaria Båt Norge AS. Keizer 42 blir for øvrig bygget på fabrikken til Bavaria.
– Dette er en måte å få produsert en båt i en ordentlig serieproduksjons-fabrikk, som ingen andre har gjort med en sånn type båt tidligere, sa Solvang til Båtliv da vi første gang fikk se skissene.

Da han selv fikk se skissene av denne båten første gang, så likte han dem så godt at han kjøpte den første båten. Siden har Siep Keizer vært flere ganger i Norge og snakket med Solvang, og han er også i Norge i disse dager i anledning av at Keizer 42 er sjøsatt og prøvekjørt av den nye eieren. Med skarp v-bunn og sine 42 fot var det med et stort smil Solvang fortalte om sitt førsteinntrykk fra prøveturen.

Båten er nå på land igjen og kan sees på Storbåtmessen i Leangbukta i Asker. Se 360-bilder fra de forskjellige hallene i Leangbukta.

 

Keizer 42 Cockpit - Spherical Image - RICOH THETA

 

Keizer 42 Salong - Spherical Image - RICOH THETA

 

Keizer 42 Kabin - Spherical Image - RICOH THETA
 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen