RØFT FISKE: Kveita er utvilsomt en av Norges mest populære havfiskemål. Fisken holder til i røff sjø og ofte på grunt vann nær øyer, grunner og kanaler. De perfekte båten må tåle skikkelig juling, være sjødyktige, holde utstyret på plass og være ...
Bella 620 C: Vakker fiskemaskin.
Arronnet 24 5 Surprise L: Kveitehviskeren.
Bayliner CC5: Ulv i myke fåreklær.
Silver BRX serien: To harde pakker.
Tracker Tundra V20 WT: The American Dream.
STANGKONTROLL: Stenger er unektelig uhåndterlige. Med gode løsninger, kan stengene forsvinne under dekk eller inn i skroget. Åpne stangholdere under bruk er også viktig.
KASTEDEKK MED MOTOR: For dem som skal kastefiske eller fiske vertikalt er det godt å ha et kastedekk og en GPS styrt baugmontert motor som denne fra Minn Kota.
ANVENDELIG FISKEKUM: En dedikert fiskebåt bør ha en fiskekum med vanntilførsel. Enten som standard eller som ekstrautstyr. Den kan brukes til levende fisk, slik at man får med fersk fisk hjem, eller slik at barna kan få oppleve fiskets gleder på et ...
REN BÅT UTEN SOFA BAK: Fisking kan være noe gris. Især havfiske. Da er en spyleslange, sløyebrett og drenert fiskekum gull verd. For hav- og dorgefiskere er «familiesofaen» en plage. Denne Jeanneau Merry Fisher 855 Marlin har alt ? og flyttbar sofa.

5 båtnyheter som bør gi napp!

En dedikert sportsfiskebåt kan være forskjellen på suksess og fiasko. Det ytre kan bedra, for det er de gjennomtenkte løsningene løfter opplevelsen og gjør fisket mer effektivt. Her er fem båtnyheter for den fiskeinteresserte.

Publisert Sist oppdatert

Under årets Vene Båt messe i Finland, fikk vår sportsfiskeekspert i oppdrag å finne fem nyheter til forskjellige fiskeformer. De måtte være gjennomtenkte og tilpasset det moderne sportsfisket. Alle båtene måtte være i stand til å ta med familien på både hygge og fisketur.

Kjøreegenskaper og skrog

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER