Søk i arkivet

Håkon Bjønness i Vinsjkompaniet
Håkon Bjønness i Vinsjkompaniet

Tar over etter Ilas Marine

Et nytt selskap har overtatt produktene og forhandlernettet fra Ilas Marine, og satser videre på blant annet ankervinsjer og opplagsutstyr.

 –     Etter 15 år med salg av Ilas produkter bestemte vi oss for å overta når Ilas ville gi seg. Sammen med min kollega Van Viet Pham som har vært i produksjon hos Ilas i 35 år, føler vi at vi har god kjennskap til produktene. Vi fortsetter med de samme produktene og det samme  forhandlernettet, så kundene får deler og utstyr som de alltid har fått, sier Håkon Bjønness til Båtliv.

 Visjonen til Vinsjkompaniet og Power Il er å være båtfolkets førstevalg når de ferdes på sjøen fordi produktene gir en tryggere og enklere tilværelse for dem.

 – Vi produserer og selger ankervinsjer, ankerruller og det tilbehøret som skal være med som ankere, tau, kjetting, kabler, el.  pakker ol. Opplagsutstyr som presenningsstativ og krybber er en viktig del om høsten. Vi selger også en teleskopisk plattformdavit hvor jollen ligger på badeplattformen, sier Bjønness.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen