Søk i arkivet

Honda og Tohatsu velger mykplast

River-produsent Rotostøp as har inngått en langsiktig skandinavisk distribusjonsavtale med Honda- og Tohatsu-leverandørene AS Kellox og Loxkel AS.  

- AS Kellox har gjennom mange år hatt fokus på småbåter i det norske markedet, og er blant de største leverandørene i dette segmentet. AS Kellox har lang erfaring og bred kunnskap med polyetylenbåter fra Pioner. Det har lenge vært et sterkt ønske å få River-båtene inn i vår portefølje, sier markedssjef hos Kellox Olaf Olstad i en pressemelding. 
 
Også Kellox’ søsterselskap Loxel AS, som leverer Tohatsu motorer i Norge, Sverige og Danmark, er med på avtalen.
 
- AS Kellox og Loxkel AS har lang erfaring med polyetylenbåter, og de har allerede gitt mange interessante innspill til produktutviklingen fremover. Det ble et helt naturlig valg, sier en meget tilfreds Kenneth Johansen hos Rotostøp.
 
Rotostøp as i Fredrikstad har og utviklet og produsert de populære River-båtene siden 1995. Produksjonskapasiteten er vel 700 båter årlig.

Bildet: Fra venstre: Per-Anton Vinje, Kenneth Johansen, Morten Pettersen, Driss Pedersen og Finn Høge
 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen