Annonsørinnhold

Det er deilig å seile i Danmark

Nå kan du leie seilbåt privat i Danmark. På Boatflex kan du velge mellom mer enn 100 båter i Danmark og 70 i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Vil du seile i Danmark i sommer? Det er ennå ikke for sent å oppleve noe nytt i sommer. Å leie båt privat kan være måten å realisere drømmen om å seile til nye steder på.

På Boatflex finner du seilbåter i ulike størrelser for ulike budsjetter i hele Danmark.

Hva med å leie en Hanse 411 i København? Kongens by ligger ved sjøen, og et er et utmerket utgangspunkt for en seiltur i nytt farvann.

Se annonse for Hanse 411 i København her

Fortvil ikke om en Hanse 411 blir for dyr for årets feriebudsjett. Det er mange båter å velge mellom. Finskbygde Netta H30 er en eldre 30-foter til døgnpris av rimelig hotellrom.

Se annonse for Netta H30 her

Boatflex tilbyr en rekke forskjellige båter i forskjellige hjemmehavner i Danmark. Gå inn på Boatflex.com, og skriv inn stedet du vil leie båt i søkefeltet. Du kan også velge land du vil seile i, og bla i annonsene.

Norge

Mange nordmenn har sett fordelene ved å kunne leie ut båten sin, og tjene penger på den når den ikke er i bruk. For tiden kan du velge mellom mer enn 70 båter langs kysten av Norge, mange av dem seilbåter.

Se norske båter til utleie her

Ønsker du å oppsøke varmere farvann i sommer? Du finner også en rekke båter i Middelhavet, som du kan leie gjennom Boatflex.

–       Boatflex gjør det mulig å oppleve båtlivet flere steder i verden. Og man kan finansiere ferien ved å leie ut ut egen båt. Noe av det fine med Boatflex er at utleier og leietaker får anledning til å bli kjent med hverandre via nett før man bestemmer seg for å inngå et leieforhold, sier grunnlegger Jakob Fast Bojesen i Boatflex.

Det koster ingen penger å legge ut båten til leie på Boatflex, men Boatflex tar en provisjon av utleiebeløpet. Båten er forsikret for opptil 15 millioner kroner i Lloyds gjennom Boatflex i utleieperioden.

 Besøk Boatflex her