Søk i arkivet

Sekundet etter går båten rundt

Frode Sundsdals comeback i Formel 2 endte i Finland med et spektakulært kræsj. Se video!

Alt begynte perfekt for Frode Sundsdal under verdensmesterskapet i Formel 2 i Peurunka. i Finland. Han kjørte seg opp fra 20. til 7-plass halveis ut i finalen. Det var et løp med ekstremt mange ulykker, og Sundsdal blir selv kjørt på i mer enn 100 knops fart.
– I 200 kilometer i timen blir jeg torpedert av  Owen Jelf fra England. Synd, og totalt unødvendig av Engelskmannen som var flere runder bak oss i tet, sier Sundsdal.
Ulykken ble filmen med videokamera festet til racerbåten, og det går fort fra engelskmannen kjører borti til den norske båten ligger under vann.
– Jeg er glad jeg er like hel og overlever en slik kræsj. Jeg er naturligvis mørbanket - men egentlig mest forbanna. Jeg jaget en topp 6 plassering, som ville vært en liten sensasjon i fra siste start posisjon. Jeg vet nå hva jeg er god for, så vi gleder oss til neste runde i Italia om to uker.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen