Søk i arkivet

Selger Suzuki fra tradisjonsrike lokaler

Agder Båt og Suzukisenter AS er ny Erling Sande forhandler på Sørlandet.

Erik Wesøy i Agder Båt og Suzukisenter AS

I samarbeid med Thomas og Espen Aalrud, som eier Marex, har Erik Wesøy startet opp et nytt firma som skal selge flere kjente båtmerker, deriblant Askeladden, Beneteau, HR Boats og Suzuki utenbordsmotorer.

Det er ikke bare salg av brukte- og nye båter som står på menyen, Agder Båt og Suzukisenter tilbyr i samarbeid med AS Marex både motorservice, vedlikehold og vinterlagring til konkurransedyktige priser.

Butikken er plassert i den delen av anlegget Fjord hadde utstillings hall på 1970-tallet og hvor Scand og Joda har også hatt utstillings hall opp gjennom årene. Lokalene har lang tradisjon for båtutstilling.  Hallen har nå fått nytt liv og forandret seg mye etter mange timer med oppussing, heter det i en pressemelding.

Oppvekst

Erik Wesøy i Agder Båt og Suzukisenter

Båt er ikke ukjent for Erik Wesøy, med en oppvekst i Blindleia i Lillesand og en far som tidligere var daglig leder hos AS Marex, har han lært seg mye i årenes gang.

– I dette markedet er det viktig at kunden er i fokus, hos oss er man velkommen om man kommer fra hav eller vei, sier Erik Wesøy. At Agder Båt og Suzukisenter har samarbeidspartnere med lang fartstid og stor kompetanse er det ikke tvil om. AS Marex har drevet med båtproduksjon, vedlikehold og reparasjoner i 45 år.
 
Slagordet er ‘Vi dekker alle dine maritime behov’ og Wesøy avslutter med at det er det Agder Båt og Suzukisenter skal gjøre.  

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen