Finnmaster Pilot 7.0

MARSJFART: Fin hastighet ligger på i overkant av 3500 omdreininger. Vi holdt mye 4200 omdreininger, som ha rundt 26 knop.
FISKELYKKE: Finnmaster Pilot 7.0 har et stort akterdekk som fritidsfiskere vil sette pris på.
FARTSVIND: Foran er det fin plass til å sitte.
FINNMASTER PILOT 7.0
HØYT OG LAVT: På førerstolen sitter man ganske lavt om setet ikke brettes opp. Under fordekket er det enkel overnatting.
GOD DEKKSPLASS: På akterdekket har du hele fire kvadratmeter å boltre deg på.
FULL KONTROLL: Utestyring er gull verdt, spesielt for fritidsfiske.

Egosjark for fritidsfiskeren

Med fire stangholdere og like mange stenger testet vi Finnmasters nye speedsjark. Et akterdekk på hele fire kvadratmeter gir nok uteplass, men innvendig blir det stolleken med mer enn to om bord. Tekst og foto: Jørn Finsrud

Publisert Sist oppdatert

Noe av det første man legger merke til når man kommer om bord i Finnmaster Pilot 7.0 er det store akterdekket. I tillegg er det god bevegelighet rundt båten, takket være dollbordplass på styrbord side. Foran styrehuset er det også lett å bevege seg og fint å sitte for å nyte fartsvinden varme sommerdager. Høye rekker gjør det trygt å bevege seg rundt i båten. Har du derimot behov for å bevege deg på dollbordet på babord side bør det ikke være for mye sjø, da det ikke er store plassen for føttene. Skal man feste en fender på rekka, er det derfor lurt å åpne sidevinduet for å knyte på plass fenderen. Vi prøvde under testen ved et par anledninger å bevege oss på den lille dollbordplassen, og selv om det ser greit ut med håndrekker, blir det en risikosport. Vi opplevde at gripehåndtakene på taket kunne være litt vanskelige å føle seg frem til da vi beveget oss på babord side.

God stueplass

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER