[email protected] – utstyrsoversikt på nettifloat tar sikte på å bli Europas ledende markedsplass for båtutstyr hvor prisoversikter og produktsammenligning står i fokus.

Publisert

Ideen ble født for et par år siden da grunnleggerne av siden selv skulle hente inn oversikt og priser på utstyr de behøvde for en lengre havseilas. De ble irriterte på at det ikke fantes noen base for uavhengig informasjon, og hvor man kunne gjøre en prissammenligning av utstyr med tilnærmelsesvise like funksjoner.

Sidene er moderne utformet, og ment å gi leseren/brukeren full styringsmulighet til selv å gjøre spesifike søk basert på enkeltprodukt eller pakker med forskjellig utstyr. Ifloat sier de har større bilder lagret på hvert produkt slik at kundene selv bedre kan vurdere detaljer i utstyret. Under vårt korte besøk kan vi bekrefte at bildene kan forstørres noe, men fortsatt er det langt igjen til den størrelsen som er ønskelig. Nå er dette kun en betaversjon, og siden vi begynte å følge prosjektet i oktober, er det lagt til mange hundre produkter i basen. Prisene oppgis i pund, og man lover at det kun er beste pris som kommer opp på hvert enkelt produkt når du søker. Dette kan ikke vi verifisere.

Sidene skal også være lagt opp slik at man interaktivt kan hente ut dybdeinformasjon om produktene man får opp i søk. Grunnleggerne av siden lover at siden skal være forholdsvis enkle å bruke. Selv synes vi de kunne jobbet for å gjøre det enda enklere. Men de skal ha all ære for initiativet, og med den globale markedsplassen internett har blitt, er det få eller ingen problemer med å handle utstyr over nettet.

Sjekk selv: www.ifloat.biz

Powered by Labrador CMS