Hydrolifts nye sommerstjerne tålte minus 15

Å pakke ut en splitter ny norskdesignet båt er ikke noen dårlig kalendergave. Hydrolift S-28 er en utpreget sommerbåt, men var mer enn tøff nok til å ta oss midtfjords i minus 15. I 50 knop kjentes det som minus 40.

Publisert Sist oppdatert

Vi noterer 1. desember i loggen. I Fredrikstad er det -15 grader, og på havna i Gressvik ligger Hydrolifts nye S28 og småfryser. Bård Ekers nye luksusjeep skal skjære seg ut av hinneisen som ligger som et lokk på bukta. Sola minner mye om sommer, men gradestokken forteller oss at dette ikke er dagen for verken bading eller bruk av solseng. I dag er shorts og bar overkropp byttet ut med finlandshette, dunjakke, slalåßmbriller og flere lag med ull. Men lever man i et land hvor halve året er dekket av is, så får man nyte slike ultrafantastiske førjulsdager også.

Kjendis

Hydrolifts nye S28 er allerede i ferd med å bli kjendis. Den er nominert til Årets Motorbåt i Europa. I høst var Discovery Channel på besøk og fulgte produksjonen av båten. Dette blir presentert i et større program neste sommer hvor denne båten blir eksemplet på det ypperste av ny norsk design.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS