Hydrolift letter på sløret

Båtliv har fått tilgang til noen av bildene av den nye sportsdaycruiseren som Hydrolift presenterer på Sjøen for Alle.

Publisert

Hydrolift ser nok en gang ut til å lykkes med sitt hemmelighetskremmeri. Vi fikk lettet på sløret for å se hva som ligger under. Spennende båt som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra den lille familien med sans for ekstraordinære merkevarer. Kabrioletløsning hentet fra bilindustrien, utfellbar bysse, egen sovekabin for de voksne. Jo da, Hydrolift har skjønt at skal man være med kan man ikke bare satse på far og fart.    

Den 27 fots store daycruiseren skal inn i et tøft marked. Bård Eker er likevel sikker på at han kan tilby mer enn konkurrentene. Kabinen i den nye båten vil få layout som tar hensyn til at den lille familien skal ha det greit. Båten skal fortsatt være en rendyrket sportsbåt med kjøremaskinens egenskaper. Også utvendig har det skjedd mye med den nye båten Blant annet vinduer montert inn i skrogsidene og flere stepp i skroget. Båten blir en nytelse å se på. Såpass med bilder har vi fått se. Når vi besøkte verftet bare en uke før messen skulle åpne, stod båten fortsatt i sine enkelte komponenter. Det var tydelig å se hvor fokuset var hos hele staben, og Eker selv spant rundt og forsikret oss om at dette skulle gå bra. Det var nesten så vi mistenkte ham for å ha et komplett eksemplar gjemt under en presenning etter eller annet sted på det store verftsområdet. Det har tatt bare sju måneder å ta frem denne båten.

-En hydrolift skal ikke ligne på noe annet. Derfor er vi også nøye på at produskjonen skal foregå i Norge. At vi sitter med kontrollen hele veien, og at prosjektene er dedikert og skapt av oss er veldig viktig, sier Eker.       

 

Fra og med  i år vil Hydrolift gi alle kjøperne kurs i navigering av båt i stor  fart. Han synes det generelt er for mye fokus på fart, men at det er viktig å ta ansvaret for at hans båtkjøpere faktisk får en båt som  det er mulig å kjøre fort med.

Eker sier han ikke ønsker at båtene hans bare skal bli forbundet med fart, men at båtene blir vurdert som en helhet hvor både design, prestasjoner og egenskaper spiller like viktige roller.

-Vi satser hundre prosent på en til en oppfølging av våre kunder. Med det nye anlegget vårt har vi alt under ett tak, og kan tilby kunden den eksklusivitet man fortjener når man bruker pengene sine på våre båter, sier Eker.

Powered by Labrador CMS