Håver inn priser

SJØEN FOR ALLE (BÅTLIV): Igjen høstet Marex 320 ACC inn enda en pris, sammen med nylanserte Nordkapp 605 Enduro.

Publisert

En jury satt sammen med journalister fra Båtmagasinet, Vi Menn Båt, Båtliv, Seilas og Seilmagasinet, og en frilansjournalist, kåret messas båter på Sjøen for Alle på Fornebu. Akterkabinbåten Marex 320 kan nå plusse på samlingen, etter at de vant i sin klasse i både Düsseldorf og i London. En kjempefornøyd Espen Aalrud kunne ta i mot prisen på Sjøen for Alle torsdag kveld. Marex 320 ACC vant i klassen over 25 fot, og konkurrerte med Jeanneau 855, Grandezza 33 OC, Goldfish 50 og Saga 365. Espen Aalrud ventet tøff konkurranse om den gjeve prisen på messa.

– Jeg hadde tro på at Saga 365 også hadde god sjans til å vinne, så jeg er kjempefornøyd, sier han til Båtliv.

I klassen under 25 fot vant Nordkapp 605 Enduro. Båten er designet av Espen Thorup, som fikk frie tøyler til å lage det han betegner som en guttebåt. Båten viser at skjærgårdsjeepen for alvor er tilbake med kreative løsninger som forenkler båtlivet. De andre nominerte i samme klasse var Buster M, AMT 215 PH og Sting 535 Pro.

Det var også en pris i seiblåtklassen, og den ble vunnet av Fabola Campus 740. De andre nominerte seilbåtene var Bavaria cruiser 33, Hanse 345 og Beneteau Oceanis 41.

Powered by Labrador CMS