Glamour på Cannes Yacht Festival

Hundre verdenspremierer på rød løper

På Cannes Yacht Festival er det mer enn hundre verdenspremierer. Bli med på en omvisning på Europas største flytende båtmesse!.

Publisert

Båter i Sjøen er akkurat avsluttet, og har du ikke fått nok, eller vil se noe mye større kan båtfestivalen i Cannes være et alternativ. Her finner vi båter i alle størrelser, den største helt oppe i 152 fot.

Verdenspremierer

Ifølge messearrangøren er det mer enn hundre verdenspremierer på denne båtmessa som har tatt en ledende posisjon som den største flytende båtmessa i Europa. I alt stilles det ut mer enn 550 båter, de fleste i sjlen, men også noen på land.

Cannes Yachting Festival åpnet portene i tirsdag, og holder i gang frem til førstkommende fredag. Stort sett er det også lovet bra vær, så det er bare å ta turen for deg som har anledning. For alle dere andre har vi laget en større bildespesial som viser deler av båtmessa, og vi kommer tilbake med enkelreportasjer om flere av båtene.

Yachter og mindre båter

Den største båten på messa er Baglietto som strekker seg 46,3 meter, men det er mange flere store yachter i Cannes i disse dager, som Logica på 44,8 meter og Mythos på 37,5 meter. Største seilyacht er Silent 76 på 24 meter. Men det er også en god del båter på under 45 fot.

Powered by Labrador CMS