Hun oppfyller drømmen din

Drømmer du om liv i luksus på bøljan blå? Da kan Merete Louise Straume hjelpe deg.

Publisert

Har du tapt mye penger på børsen i det siste? Ikke fortvil. Merete Louise Straume i Dreamline Yachts kan hjelpe deg så du fortsatt kan leve i luksus om bord på båt i Middelhavet.

–    Vi skaffer deg charterkunder i juli og august, som er høysesong. Utleieprisen for en båt på 70-fot ligger på 35.000 euro  ( 280.000 kroner) i uken. Dermed forrenter du en slik båt ved utleie i to måneder, sier Straume til Båtliv.

Hun forteller at en rekke nordmenn allerede har gjort det du drømmer om. – Jeg vet ikke hvor mange nordmenn som har store båter i Middelhavet, men vi snakker om flere titalls nordmenn, sier hun.

Store båter

Dreamline Yachts representerer italienske Ferretti og kan by nordmenn på luksusbåter som Riva, Pershing, Mochi Craft, Itama, Bertram og selvsagt Ferretti. Selskapet har bestilt både en Pershing 56 og en SportRiva 56 til Norge. De tror det er mulig å selge italienske luksusbåter også i Norge, men ser altså enda større muligheter i Middelhavet.

–    Mange nordmenn har eiendom i Middelhavet, og det er rimelig og raskt med fly til Nice fra Norge. På Rivieraen er havner og fasiliteter tilrettelagt for store båter. Derfor foretrekker mange å storbåten der nede, sier Straume. En fordel er også lavere merverdiavgift og et innarbeidet utleiemarked.

Service

Båtliv sitter sammen med henne om  bord i en SportRiva 56 på messen ”boote” i Düsseldorf. Sammen med kollega Eystein Rognan og mannen Ingvar Straume skal hun heve standarden på den norske båtparken. Men de nøyer seg ikke med det:

– Vi skal også lansere selskapet First Class Yachting, som skal tilby ordentlig service til båtfolket. Mange er frustrerte over oppfølgingen de får fra bransjen. Vi lanserer et konsept der man kun trenger å ringe ett telefonnummer for å få hjelp, sier trioen til Båtliv, som foreløpig ikke vil konkretisere pris eller service.

Dreamline Yachts og First Class Yachting holder hus på Lysaker vest av Oslo, og lanserer sitt servicekonsept til våren. – Vi skal hjelpe våre kunder med service og ettermarked, med charter og utleie og med mannskap, sier gründerne til Båtliv.

SportRiva 56

Dreamline Yachts har lagt noen titalls millioner kroner på bordet, og kjøpt både en SportRiva 56 og en Pershing 56, som legges ut for salg i Norge. Pershing 56 kommer til Norge og utstillingen "Dra til sjøs" allerde i begynnelsen av februar (se egen sak). Båten på disse bildene er en SportRiva 56, som for øyeblikket står utstilt på "boote" i Düsseldorf, og som kommer til Norge neste år.

Se bildene av Pershing 56 her

Powered by Labrador CMS