Høstens store båtnyheter

Denne årstiden byr på gigantiske båtmesser verden over. Her er et utvalg av de store nyhetene.

Publisert

Akkurat nå pågår den gigantiske båtmessa i Genoa. Og videre kommer båtmessene på rekke. Fra 25. til 29. oktober er det båtmesse i Fort Lauderdale i USA, og mens denne messa pågår starter Athes International Boat Show. Frem til midten av desember er det også store båtmesser i Hamburg, Barcelona, Stockholm, Paris og Istanbul, for å nevne noe.

Til disse messene er det mange båtnyheter som vil være trekkplaster.

Boston Whaler kommer med fiskemaskinen 345 Conquest, som er mer rettet mot det amerikanske sportsfisksermarkedet. Båten har hardtop og en luftig utgave, men med soveplass for fire personer. Når vi først er inne på sportsfiskebåter er Chris Craft Catalina 29 som har alt man måtte ønske seg på jakt etter storfisken på Østkysten. Mako er også en båt båt som satser stilreint på sportsfiske og dette er en båt som også importeres til Norge. Nyheten fra Maco er 284 Walaround, designet for å klare to 300-hestere på hekken. Toppen av kaka tar Viking 60, båten for fiske som har alt, inkludert utsikt som er så høyt oppe at du vil se hva fergeskipperen har på brødskiva.

Blant de mer lukseriøse nyhetene finner vi Azimut 47 Fly Bridge, italiensk eleganse med maksimalt utnyttet plass. Den nye hardtopen til Cranchi 43 HT er også blant båtene som byr på luksus. Skal du ha kjapp luksus er en av de store nyhetene Formula 350 Sun Sport, full av detaljer. Den gigantiske daycruiseren Itama 55 skiller seg ut i mengden, og er garantert en båt som blir lagt merke til.  Jeanneau 50 S blir også en frisk nyhet på høstens båtmesser som vil gi sommerlengsel for oss litt lenger nord. Regal kommer med sitt nye flaggskip, med sin 5260 Commodore Express. Her får kunden valget mellom fore forskjellige kabinløsninger og forskjellige løsninger for cockpiten. En annen båt i samme størrelse er Silverton 52 Ovation, som har en uvanlig flybridgeløsning og masse panoramautsikt. Riva overrasker med en hybrid av en flybridge og åpen sportscruiser.

Powered by Labrador CMS