Her er Vestkystparken

Full oversikt over alle friluftsområder fra Fensfjorden til Flekkefjord, info om badeplasser, gjestehavner, bunkring, severdigheter og mye annet: Det hva den nye Vestkystpark-brosjyren tilbyr.

Publisert

Og ved siden av et mylder av tips og råd får du et godt kart i storformat. Brosjyren er i dobbelt A2-format, det vil si tilsvarende 16 A4-sider, der halvparten er kartverk.

Du kan ikke navigere med kartet på sjøen, men som planleggingskart og oppdatert supplement om bord er det uovertruffent.

300 uthavner

Vestkystparken er en «sekkebetegnelse» på Vestlandets skjærgårdspark, med regionens over 300 uthavner, friluftsområder og badeplasser.

- Skal du på båtferie vestpå i sommer bør du sikre deg denne brosjyren, mener administrasjonsleder Åge A. Landro i Bergen og Omegn friluftsråd, som ga Båtliv en snik-titt på kartet i slutten av april.

Kartdelen viser oppdatert informasjon for alle som skal bruke skjærgården på en eller annn måte, og i tillegg er de mest brukte kyststiene tegnet inn. Det er også informasjon om kystledhyttene, om fiske og skalldyrfangst, kajakktips, om sjøvett - for å nevne noe.

Last ned eller bestill

Kart og tekstdel til brosjyren lastes ned fra www.vestkystparken.no. Her er det også mulig å finne utfyllende informasjon om de enkelte friluftsområdene. Men et bedre alternativ enn å kjøre printeren tom for blekk er å bestille brosjyren i papirutgave fra friluftsrådene. Den kan også hentes på lokale turistkontorer i de aktuelle kommunene.

Powered by Labrador CMS