Her har du mengder med båtopplevelser tilgjengelig

Gjør deg kjent med Båtlivs nye nettsider. Her finner du et rikt artikkelarkiv fra ti år på nett og alle våre blader tilbake til 2006.

Publisert Sist oppdatert

I Båtliv har vi snart prøvekjørt og testet 700 båter. Vi har besøkt havner og farvann langs hele kysten. Vi har oppsøkt eksperter for å lage praktiske saker, laget reportasjer og samlet mengder med gode tips og opplevelser. I arkivet som du finner på disse sidene kan du navigere deg fram til alle disse artiklene, inkludert artikler som har vært i bladene. Alt dette er tilgjengelig for deg som er abonnent. Hvis du ikke abonnerer på Båtliv er det jo også mulighet for å betale for et dagspass (nå ni kroner som kampanje), eller du kan tegne et reint digitalt abonnement, og få tilgang til alt dette, i tillegg til å få de nye bladene til vår applikasjon for nettbrett og smarttelefoner. I denne applikasjonen kan du lese blader tilbake til 2006, og det er inkludert i abonnementet. Når du tegner et abonnement på Båtliv ønsker vi ikke å friste deg med en kniv, en termos eller andre småting som ikke har så mye med en god leseopplevelse å gjøre. Vi ønsker å tilby deg det du besøker oss for - godt båtstoff - i mengder, hele 10 år tilbake i tid. Dette får du i tillegg til de ordinære bladutgivelsene. Vi ønsker å gi deg kunnskap, tester og prøvekjøringer, tips og viktige båtnyheter, og så mye annet som har med båtlivet å gjøre.

Omfang

For å gi deg alt dette, med innholdsrik tekst og gode bilder har Båtliv kompetente skribenter og fotografer som jobber for å levere artikler til deg langs kysten. For at vi skal få med oss det mest interessante er er vi også avhengige av tips, som du kan sende oss på [email protected] Du kan også gjerne dele dine opplevelser og tanker med oss på Båtlivs Facebookside som nærmer seg 15.000 følgere. Her deler vi også de mest interessante artiklene, samt andre severdigheter som er interessant eller underholdende for oss med båtinteresse.

Båtblogg

Nytt med Båtlivs nye nettsider er også at vi nå vil satse mer på bloggere. Her har vi allerede fått inn noen. Hvis du også har mye du ønsker å dele med andre båtinteresserte kan du også gjerne sende oss en epost der du forteller om deg selv og hva du ønsker å blogge om.

Bli kjent med oss

For å finne fram i Båtlivs nye nettsider er toppen av siden viktig. På høyre side øverst kan du logge inn som bruker. Her bruker du eposten du har registrert ditt abonnement med. Du må logge inn for å lese pluss-artikler.

 Har du ikke passordet velger du «Glemt» - og du får tilsendt passordet til eposten du har registrert ditt abonnement med.

Meny venstre side
Meny venstre side
Powered by Labrador CMS