Fra søket i Stokke lørdag.
Fra søket i Stokke lørdag.

Helg med mange ulykker

Helgen bærer preg av at det har vært strålende vær og stor aktivitet på sjøen.

Publisert

Her er noen av helgens hendelser til vanns i helgen:

Lørdag

Tre til sykehus

I Stokke i Vestfold ble tre jenter sendt til sykehus, og det ble foretatt søk med båt etter en fjerde person, som senere ble avkreftet.

Fastklemt

Utenfor Førde i Sveio ble en tysker fastklemt etter en båtkollisjon, da en oppdrettsbåt havnet oppå tyskerens båt. Faren havenet i sjøen, mens sønnen ble liggende delvis fastklemt, melder Haugseunds Avis.

Tok fyr

På Einafjorden i Oppland måtte en mann hoppe over bord da båten hans tok fyr lørdag kveld. Til Oppland Arbeiderblad forteller mannen at det var årets første og siste tur i daycruiseren.

Kjørte på skjær

I Kvåsefjorden i Randesund gikk en båt med tre personer og en hund på et skjær lørdag kveld. Alle kom seg trygt i havn og båten ble tauet til land. Båten skal ifølge Fædrelandsvennen hatt høy fart da den traff skjæret, i tillegg til at båtføreren kjørte på feil side.

Søndag

To i vannet

I Kristiansand traff en cabincruiser en båt i full fart. Etterpå kjørte de videre i retning «Bølgen og Moi» på brygga, der den traff en annen litt mindre båt. Ifølge VG var det idol-artisten Alejandro Fuentes som kræsjet med sin nye cabincruiser.

Traff tre båter

På Hvalstrand kolliderte en båt med tre andre båter søndag ettermiddag. Føreren av cabincruiseren skal ifølge budstikke ha navigert dårlig før han traff tre andre båter.

– Stor båt og manglende kunnskap, konkluderer politibetjent Trond Haarberg overfor Budstikka.no.

Ettåring omkom

I Moss falt en ettåring ut i vannet like ved Søly båthavn. Gutten lå 25 minutter i vannet og døde på sykehuset natt til mandag, skriver Moss Dagblad.

Sørpe full

I Lillesand fikk politiet søndag kveld melding fra gjestehavna om at en båtfører hadde kræsjet i en annen båt. Mannen ble betegnet som sørpe full og politiet tok han inn til blodprøve, ifølge Agderposten.

I tillegg meldes det i mediene om flere tilfeller av båtførere som er stoppet med høy promille i helgen.

 

Powered by Labrador CMS