Helg med mange ulykker
Helg med mange ulykker

Helg med mange ulykker

I helgen har det vært flere alvorlige båtulykker, flere av dem med alkohol i bildet.

Publisert

Natt til lørdag omkom en 37 år gammel mann da han kjørte rett i land ved Nyholmen utenfor Bodø. Båten gikk rundt og ble liggende opp/ned, 15 meter fra der den traff land, ti meter over havflaten.

– Ulykken ble oppdaget av en av våre patruljer som tilfeldigvis var i havneområdet. Disse så plutselig at det kom røyk opp ved lykta på Nyholmen, og dro umiddelbart til stedet, forteller skadestedsleder Per Sverre Steinbakk til Avisa Nordland.

På Hvasser på Tjøme kjørte en skjærgårdsjeep på land. Ifølge øyenvitner var det ren villmannskjøring. Ulykkesbåten braste inn i en annen båt før den havnet på en brygge. Politiet mistenker at den 35 år gamle båtføreren kjørte med promille. Ifølge Tønsbergs Blad ble båtføreren ikke skadet og det ble kun mindre materielle skader.

En 41 år gammel mann er skadet etter at en båt kjørte med stor fart inn i en brygge i Sandefjord søndag kveld. Han skal ha vært alene i båten og ble funnet bevisstløs etter ulykken.

– Det er for tidlig å si noe om omstendighetene rundt ulykken, sier operasjonsleder Jorunn Hilde i Vestfold politidistrikt til Nettavisen. Mannen ble frakten til Ullevål sykehus med luftambulanse.

Adresseavisen melder at en person er hentet opp av sjøen etter at han falt i over bord mens han holdt på med båtmotoren. Politiet mistenker promillekjøring.

Politiet fikk melding om at en person lå i vannet og at en båt gikk i ring på fjorden, og mistenker at mannen har kjørt i beruset tilstand. Båten blereddet av kamerater av føreren.

En snekke tok full fyr og brant opp på Torsnes i Telemark. Eieren sier til Telemarksavisa at det var flaks at det ikke oppsto alvorlige personskader da den 24 fot store snekka hans tok fyr. Dette er den andre båten han har mistet i brann.

Powered by Labrador CMS