Tid for sesongforberedelser

GULLGRUVE: Unn deg et abonnement på SEILmagasinet.no og få tilgang til alt som skjuler seg i gullgruven der!
GULLGRUVE: Unn deg et abonnement på SEILmagasinet.no og få tilgang til alt som skjuler seg i gullgruven der!

Har du tilgang til gullgruven?

Seilsesongen står for døren. Båten skal pusses og seilkunnskapene skjerpes. seilmagasinet.no inneholder et vell av kunnskap!

Publisert Sist oppdatert

Alt innhold vi har produsert i de trykte utgavene av både SEILmagasinet og Seilas fra 2006 og frem til i dag, er tilgjengelig på seilmagasinet.no, og blant dette innholdet fins det et rikholdig utvalg av tidløse fagartikler om ulike sider ved det å ha og bruke båt.

Mye om det meste

Opp igjennom årene har vi skrevet mye om båtpuss, om bunnstoff, om vedlikehold av utstyr, om stell av rigg og seil og så videre, og så videre.

Vi har dessuten skrevet masse om seiltrim, om hvordan du skal organisere mannskapet om bord, om hvordan du skal seile fortere og om hvordan du skal takle forholdene i Færderseilasen. Det fins mengder.

Du finner også artikler om sjømannskap. Om navigering, om fortøyning, om manøvrering.

Og om havner om tester av utstyr og båter. You name it.

Journalistikk koster – litt

Alt dette stoffet er pluss-innhold i motsetning til de daglige nyhetssakene vi bringer. Artikler vi legger mye arbeid i, må ta oss litt betalt for – for journalistikk er tidkrevende.

Som abonnent på SEILmagasinet får du fri tilgang til hele vår innholdsdatabase. Du kan velge om du både vil ha papirutgaven og digital tilgang til alt innholdet vårt – eller bare den digitale tilgangen, som også inkluderer tilgang til magasinene i sin helhet i App Store eller Google Play.

Og det er som sagt ikke bare det vi har skrevet i SEILmagasinet, men også alt i Seilas du får tilgang til. Det er tilsammen flere tusen artikler, det!

Unn deg selv en nyttig mulighet

Hvorfor ikke unne deg selv denne muligheten nå i starten av sesongen? Det koster en bagatell.

For digital tilgang koster det kr 1,35 per dag. Vil du i tillegg ha bladet hjem i postkassen, er prisen du må betale for et abonnement beskjedne kr 2,17 per dag.

Du kan bestille abonnement her.

Med et abonnement gir du samtidig oss i SEILmagasinet forutsetninger for å kunne fortsette å skape journalistisk innhold du kan feste lit til – til glede for alle seilere i landet.

Powered by Labrador CMS