Har du Norges fineste båt?

I så fall kan du sende inn bilde av den før 26. oktober og være med i Redningsselskapets konkurranse.

Publisert

HOVEDBILDE: Risør trebåtfestival er et mekka for den som vil se pene båter. Nå vil Redningselskapet se flere pene og velholdte båter. Arkivfoto Linn K. Hansen

Kåringen foregår gjennom Redningsselskapets Facebook-side, der alle kan laste opp og etter hvert stemme på hvilket forslag de mener bør bli Norges fineste båt i 2012. En selvbygd vengbåt, en tidligere reketråler, en italiensk plastbåt og en restaurert trebåt fra 30-tallet er blant båtene som er foreslått til nå.– Det kan for eksempel være en interessant båt, en uvanlig idé, en restaurert plastklassiker eller en selvbygd fiskeskøyte. Her er det skikkelig høyt under dekk, sier generalsekretær Rikke Lind.

  – Norge er en sjøfartsnasjon, og de fleste nordmenn har en tilknytning til sjøen. Gjennom kåringen ønsker vi å oppmuntre til det gode båtliv, samtidig som vi mener at en fin båt som regel er en velholdt og trygg båt, framhever Lind.

Hun oppfordrer alle som har eller vet om en fin båt, til å legge ut bilde og en kort begrunnelse på konkurranse-appen på facebook.com/redningsselskapet.

Powered by Labrador CMS