Gullfisken endelig på plass

Goldfish 23-fots Tender har hatt noen ”småbugs” på veien frem. Lørdag ettermiddag kunne den endelig vises frem for publikum.

Publisert

Goldfish 23 Tender skulle egentlig premierevises i juni. Den premieren ble ikke annet enn en generalprøve for byggenummer en måtte tilbake til verftet for en real makeover. Selvlenserne virket ikke som de skulle og man valgte derfor å bygge nye former hvor dørken ble hevet noen centimeter sammen med at man øket fribordshøyden tilsvarende.

Lørdag ettermiddag kom altså byggenummer en på plass på messen Båter i Sjøen, da var køen lang av kunder som hadde ventet på båten, og frem til mandag vil den kjøres kontinuerlig men da bærer det videre til visning i Southampton. Båtliv kommer tlbake til test av båten senere i uka.

– 23 Tender er skapt for å være en bruksbåt som dekker alle behov relatert til et landsted ved sjøen. Den kombinerer rekkevidden til en 30 foter med båtholdet og anvendeligheten til en tradisjonell landstedsbåt, sier Henrik Sollie. Selv kan vi  legge til at dette må være en av de mest ekstreme landstedsbåtene du kan få. Et futuristisk design kombinert med avstemte farger og et sinna utseende, og hastigheter som gjør at erfaring ikke er et minus.

Powered by Labrador CMS