Grønne hjem på sjøen

Med vekt på bokomfort og miljøvennlighet fosser Greenline inn på det norske markedet.

Publisert

Importør Marius Kragstad i Kragstad AS hevder at det er solgt 15 båter i Norge det siste året gjennom forhandler på Østlanet og Vestlandet. Greenline er slovenske båter med modeller helt opp til 88 fot, men det er 33-foteren og 40-foteren som er mest aktuelle på det norske markedet.

Båtliv møter Marius Kragstad om bord i 40-foteren. – Dette er et flytende hjem på sjøen, sier han, og reflekterer litt rundt det han mener er nye trender i båtmarkedet de siste årene.

–    Mange er blitt mer opptatt av drivstoffutgifter og vedlikeholdskostnader.  Kjøperne av våre båter er gjerne stort sett drevne båtfolk, som ønsker seg en moderne og miljøvennlig båt, sier Kragstad.

Greenline 40 er vakuumstøpt i vinylester på sandwich-skorg. Båten er  moderne i linjene med et lyst og luftig interiør.  Byssa er smart plassert ved inngangen til salongen fra akterdekket. Deretter er det salong på styrbord og benker og skap på babord før førerplassen. Forut er det bad og to lugarer.

Prisen for Greenline 40 starter på 2,2 millioner kroner med to Volvo D2-maskiner på til sammen 150 hk, men en fullt utstyrt båt blir adskillig dyrere.

Powered by Labrador CMS