Greenline med ny importør

Hybridbåten Greenline har fått ny importør, og satser med ny modell.

Publisert

Tidligere var det Sol Marine AS som importerte Greenline til Norge, men  nye har tatt over. Kragstad AS, med Marius og Sverre Kragstad, som også driver Oslo Båtsenter, og Per Olaf Rosland fra Hanabryggene Båtservice har tegnet avtale med Greenline.

Etter at produsenten viste for Greenline 33 for første gang på Düsseldorf-messen i 2010, har den vunnet mer enn atten priser - samt blitt kåret til årets båt flere ganger. Foruten 33-foteren består modellprogrammet i dag av en 40-foter og en 70-foter, sistnevnte med Stein-Erik Hagen som eier.

Den nye importøren forteller at Greenline 33 vises på Båter i Sjøen som åpner torsdag i Sandvika, og i høst kommer 40-foteren til Norge, en båt den nye importøren har stor tro på.

– Boarealet er veldig stort, og prislappen blir lav takket være nye interiørløsninger og moderne produksjon. Du får båten med full- eller halvhybdridsløsninger, og selv med standardløsningen uten hybrid så er båtene meget miljøvennlige. Vi har stor tro på slike miljøvennlige cruisingbåter for det norske markedet, og merker en klar etterspørsel blant våre kunder etter båter med mer fokus på bokvalitet og komfort enn på toppfart.

Powered by Labrador CMS