Grande bisatt
Grande bisatt

Grande bisatt

Seildommer og grunnlegger av Belamarin, Lars Grande, ble i dag bisatt i Rygge kirke. Han ble funnet omkommet på sjøen mandag 23. juli.

Publisert

Bilde: Lars Grande i Valencia i Spania mars 2005. Foto: Ole Henrik  Nissen-Lie

Lars Grande var en av grunnleggerne, daglig leder, og eier av Belamarin AS, som forhandler Raymarine elektronikk i Norge. Han var på vei fra Moss til et dommeroppdrag i Trawemünde i Tyskland da båten hans ble funnet førerløs på grunn ved Tangen Kro på Kråkerøy, onsdag 18.juli.

Det ble umiddelbart satt i gang en stor redningsoperasjon, hvor mange frivillige, familie, kjente og ukjente, samt gode kollegaer fra bransjen også deltok. Det var sterk vind da ulykken skjedde. Dette, sammen med meget sterke undervannsstrømmer og svært dårlig sikt i vannet, gjorde at redningsoperasjonen ble meget vanskelig. Redningsoperasjonen ble avsluttet fredag, mens den frivillige leteaksjonen under ledelse av sønnen Hans-Christian Grande fortsatte til Lars ble funnet mandag 23. juli.

Lars Grande ble bisatt i dag i Rygge kirke. Vi som lærte Lars Grande å kjenne som en blid og vennlig drivkraft i bransjen, lyser fred over hans minne.

Powered by Labrador CMS