Glade og friske farger

Vi som dyrket fargetrendene på slutten av 80-tallet, kan glede oss. Igjen er det sterke farger og pastell som preger motebildet. Samtidig er de klassiske norske fargene stadig populære, både for landkrabber og båtfolk.

Publisert

I år er det fargene fra 80-tallet som kommer tilbake for fullt, akkompagnert av sterke farger som grønt, oransje, gult, rødt og mellomblått. Både yttertøy, fottøy og klær for bryggekosen har preg av glade og friske farger. Samtidig er de norske klassikerne rødt, hvitt og blått stadig like aktuelle, og de fleste tøyprodusentene lanserer flere modeller i de klassiske fargene. I tillegg relanserer både Helly Hansen og Henri Lloyd flere av sine tidligere bestselgere i samme farger, men med små forbedringer. Henri Lloyd feirer i år sitt 50-årsjubileum, og har i den forbindelse relansert noen av sine besteselgere gjennom tidene, med enkelte praktiske endringer.

Nordmann utvikler Adidas

En ny aktør innen seil- og fritidstøy er det Ålesund-baserte firmaet Regatta. Firmaet har lang tradisjon innen produksjon av flyteplagg og sikkerhetsutstyr, men satsingen på seil- og fritidstøy er ny av året. Regattas kolleksjon inkluderer et bredt spekter av seil- og vanntett tøy, fra den trelags offshore-serien Svenner til den lette og komfortable tolags Vestavind-serien, beregnet på seilas i lettere vær. Regatta har lenge vært blant de ledende produsentene innen redningsvester og flyteplagg i Norge, og lanserer nå i tillegg seilrelatert fritidstøy til bruk på land og i havn.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS