Gjennomført til minste detalj

Et velkjent svensk merkenavn som leverer det meste vi er ute etter, og som gir den lille familien all den trygghet og gode båtfølelsen som kreves av en båt i denne størrelsen.

Publisert

Uttern D66 Exclusive er en av de mest kompakte og veldreide kjøremaskiner vi har vært om bord i når det kommer til daycruisere i denne klassen. Skroget har en perfekt men noe tungdrevet V-bunn som gjør at den tar sjøene uten for mye slag.

Uttern fremstår som tryggheten selv. Dette blir understreket av en rekke detaljer som gjør båten til en ener i sin klasse. Vi nevner i fleng, høyt fribord, gode sitteløsninger i forhold til den relativt beskjedne plassen, lite men funskjonelt pantry ute. Fin adkomst forover som er et must på daycruisere uten dollbord. Stor og åpen baug med baugspryd gjør adkomsten til brygge eller svaberg til en lek. Gjemt kalesjeløsning. Håndrekker i hele båtens lengde. Og sist men ikke minst, nydelige gjennomtenkte avstemte linjer både utvendig og innvendig. BRA!

Testen kan  leses i sin helhet på PDF-fil for nedlastning, gratis for abonnementer og 50 kroner pr. artikkel for andre. Bladet er ute hos abonnementene 31. august og i løssalg fra  5. september.

Tegn abonnementBåtliv

Powered by Labrador CMS