GIS BORT MED 40.000: Egil Sletengen gir ikke bare bort skjøta. Den nye eieren får også med 40.000 kroner i startkapital.
GIS BORT MED 40.000: Egil Sletengen gir ikke bare bort skjøta. Den nye eieren får også med 40.000 kroner i startkapital.

Gir bort skøyta med 40.000 i startkapital

Når Egil Sletengen finner ny eier til skøyta inkluderer han også 40.000 kroner i startkapital.

Publisert Sist oppdatert

Skøyta ligger i Oslo, og eieren Egil Sletengen forteller til Båtliv at han kjøpte den i 2001.

– Jeg skulle ha den som bobåt og totalrenoverte blant annet motoren. Det er noen år siden jeg ga den opp. Etter hvert ga jeg den bort, men fikk den tilbake igjen, sier Sletengen. Nå gjør han et nytt forsøk på å blitt kvitt skøyta, og frister med 40.000 kroner i startkapital.

GOD PLASS: Skøyta er seks meter bred og egner seg godt som bobåt for den nevenyttige.
GOD PLASS: Skøyta er seks meter bred og egner seg godt som bobåt for den nevenyttige.

Koster uansett

– Det vil uansett koste å ta den opp på slippen. Da er det bedre at pengene går videre til en ny eier, sier skøyteeieren. Han har fått noen henvendelser, og han har også tidligere gjort forsøk på å gi den bort på Finn. Henvendelsene har vært mange, men ikke alle har vært like seriøse.

– En ville sette på påhenger på den 64 fot store skøyta, sier Sletengen.

Han la ut den nye annonsen med startkapital natt til onsdag. Sletengen forteller at han allerede har fått mange henvendelser, men at skøyta ikke er gitt bort ennå.

– Er det mye som må gjøres med båten?

– Den flyter, men alt må gjøres, sier Sletengen.

LES OGSÅ: Trives best i skøyta til far

LES OGSÅ: Båtbåt med vinger

Bygd i Kragerø

Skøyta ble bygd i 1945 i Kragerø. Den er utstyrt med en Wichman K-modell (50-100 hk) semidiesel. For den som går med bobåtdrømmer er det verdt å merke seg at den 64 fot lange båten er hele seks meter bred, og den har et gedigent lasterom. I annonsen skriver Sletengen at den egner seg godt som et bobåt og fritidsbåtprosjekt for den nevenyttige.

Båtliv satser på bloggere med nye nettsider. Vi følger gjerne de som skulle ta over skøyta med at de blogger om prosjektet på batliv.no. Har du et annet prosjekt som kan være interessant å følge så

ta gjerne kontakt med oss.

 

Powered by Labrador CMS