Gir bort Buster

Bjørn Fjellhaug AS har gitt arrangørene av båtmessen Dra til sjøs i Bergen en Buster X, som publikum kan vinne.

Publisert

Yamaha stilte opp med en 50 hesters firetakter. Derfor er det en komplett skjærgårdsjeep publikum som besøker Dra til sjøs kan vinne. Premien har en verdi på over 200 000 kroner

Alle som besøker Dra til sjøs 14. – 17. februar kan være med i konkurransen hvor Buster X er førstepremien. Det er gratis og delta, og svarene vil de besøkende kunne snappe opp på selve messeområdet.

Bjørn Fjellhaug AS holder til i Bergen. Firma feier i år 20 år som importør av Buster-båtene.

- Det er hyggelig å støtte vår lokale messe, og vi synes det var en fin måte å markere at firmaet i 20 år har stått for importen av de finske Buster båtene i aluminium, sier Bjørn Fjellhaug.

Fjellhaug medgir at det har tatt sin tid å overbevise nordmennene om at aluminium er et fortreffelig materiale og bygge båter i. Etter 20 års hardt arbeid og en bevisst satsing på dyktige og engasjerte forhandlere har Fjellhaug klart å gjøre Buster til et av de toneangivende merkene på det norske båtmarkedet.

- Vi regner med å selge over 700 båter i år. Buster produserer totalt 3500 båter. Norge er nummer tre på fabrikkens salgsstatistikk. Det er bare i Finland og Sverige Buster selger flere båter. Buster har de senere årene modernisert flåten. Nå blir alle båtene lakket og innredningen er gjort penere og mer brukervennlig, sier Fjellhaug.

Buster produserer landstedbåter og skjærgårdsjeeper som er fra 4,15 meter til 6,7 meter lange. En helt ny modell med tak over cockpiten blir introdusert denne våren.

- Fabrikken har lagt prøvekjøringen for pressen til Bergen. Det er veldig hyggelig for oss, sier Fjellhaug.

I Båtliv 2 som er i salg fra siste dag i februar kan du forøvrig lese en stor test av aluminumsbåter, deriblant Buster XXL. Bladet Båtliv kan du kjøpe hos Narvesen eller på bensinstasjoner. Du kan også bestille abonnement her.

Powered by Labrador CMS