Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Seawave 6.8 Cruiser

Generøs weekendcruiser

Seawave 6.8 Cruiser er kun 22 fot, men gir mer komfort og boltreplass enn man forventer av en båt i denne størrelsen.

Publisert

HOVEDBILDE: Stian og Thomas Larsen fra Oslo båtimport foran Seawave 6.8 Cruiser på Sjøen for alle. Alle foto: Linn krogh Hansen.

Sjøen for alle/Telenor Arena:

– Seawave 6.8 er identisk med Seawave 6.5, men denne har fått to badeplattformer på hver side av utenbordsmotoren akterut. Dette fordi vi fikk tilbakemelding fra kunder som ønsket dette i fjor, forteller Stian Larsen i Oslo Båtimport, som er importør for Seawave.

Cockpiten har to separate seter med god sidestøtte og god sikt fremover, plassert på hver sin side av nedgangen til kabinen. I sittebrønnen rundt bordet akter er det plass til åtte personer. Bordet kan dessuten felles ned og legges på tvers, slik at man får solseng med plass til to personer på tvers akterut. Plassen kan dermed også brukes til soveplass for to personer.

Stor utesalong

Båten har også lite pentry med vask i cockpiten. Her man kan også sette inn et kokebluss. Under vasken er det låsbar lagringsplass. Bak sofaen finner du en kalesjegarasje hvor kalesjen ligger skjult når den ikke er i bruk. Under sofaen akter er det et stort stuerom med plass til en liten sammenleggbar gummijolle. Høyt fribord sørger for at alle sitter trygt og godt beskyttet.

Utstillingsbåten har skyvbar luke ned til kabinen med leidertrinn. Dette gjør det enkelt og trygt å gå direkte fra cockpit opp til fordekket gjennom glass-skjermen som kan åpnes og lukkes etter behov. Det flate fordekket er godt egnet til solplass, og har også en stor lagringsbrønn forut.

– Båtene håndlages i Polen, men er tilpasset norske forhold med ekstra god lagringsplass, forteller Larsen, som driver Oslo båtimport sammen med broren Thomas.

Lyst og rommelig for to voksne

Larsen fremhever det dype skroget, som bidrar til at båten ligger godt i sjøen, men også til den store plassen under dekk.

Kabinen har god soveplass for to voksne på hver side. Legger man inn en ekstra plate mellom de to køyene er det plass til en tredje person. Foruten god lagringsplass er kabinen utstyrt med downlights i taket, og plexiglass på dekksgulv og luke sørger for at man får lys utenifra.

Båten kan også skreddersys etter avtale, med fargevalg og ekstrautstyr.

Pris standard utstyrt båt uten motor: Kr 254 000

Pris standard utstyrt båt med Mercury 115 hk Optimax: Kr 354 000

Seawave og Oslo båtimport finner du på stand G-07 på Sjøen for alle.