Frydenbø kjøper konkursbo

Frydenbø har kjøpt konkursboet i tre av Johs Lundes selskaper.

Publisert

Frydenbø AS har inngått avtale med konkursboene i Bergen Båt AS, Bergen Båtutstyr AS og Bergen Båt Service AS om overtagelse av varelager, driftstilbehør og leieavtale i Dolviken. Disse selskapene var en del av Johs. Lunde Marine Group, som gikk konkurs tidligere i vinter. Frydenbø vil i løpet av kort tid starte opp igjen virksomhet i lokalene (Ytrebygdsveien) gjennom selskapene Frydenbø Båtsenter AS og Maritim Båtutstyr. Frydenbø Båtsenter vil flytte sin salgsvirksomhet av båter fra Damsgård til Dolviken, hvor selskapet også har verksted like ved de nye salgslokalene.

I en pressemelding fra Frydenbø Group AS er dette en strategisk viktig posisjonering for Frydenbø og Maritim sin satsning i Bergen.

– Lokalene på Søreide regnes som indrefileten for salg av båter og utstyr, og det er svært gledelig at vi har fått tak i denne beliggenheten, sier administrerende direktør Gisle Helland i Frydenbø AS. Han forteller at Frydenbø tilbyr ansatte i selskapene som gikk konkurs, jobb hos oss og at det nå jobbes iherdig med etablering i Dolviken, slik at selskapet snarest mulig kan gjenåpne virksomhet i disse lokalene.

– For Bergen Båtservice er vi i en prosess med tidligere ansattte i selskapet, hvor enkelte ønsker å drive videre i egen regi. Kunder som har båter i opplag eller på service ønsker vi å ivareta på best mulig måte og i løpet av meget kort tid komme med en avklaring på videre fremdrift, skriver Frydenbø i en pressemelding.

Frydenbø Group omsatte i 2010 for 1,2 milliarder kroner. Frydenbø Group sysselsetter over 350 medarbeidere. Hovedkontoret er i Bergen

Powered by Labrador CMS