Frydenbø kjøper Fische

Etter en tid med spekulasjoner er det nå klart at Frydenbø kjøper Fische Marine.

Publisert

Frydenbø skal etter planen overta Fische Marine 16. August. Enkelte detaljer gjenstår fortsatt, men eier Stig Fische uttalte i går til avisen  Hallingdølen at det store linjene nå er på plass, og et kun enkelte detaljer gjenstår i avtalen. Kjøpesummen er ikke kjent.

Salget omfatter både Dr. Holms Hotell på Geilo og Fische Marine A/S.  Fische Marine er importør av Evinrude utenbordsmotorer, og forhandler dessuten en rekke populære båtmerker som  Galia, Galeon, XO Boats, White Shark foruten RIB og gummibåter som Avon, Bombard og Zodiak. Fische Marine er også forhandler av redningsutstyr og dykkerutstyr, og samarbeidet om salg av Sting og Nordkapp.

I 2010 omsatte Fische Marine for 236 millioner kroner og hadde et overskudd før skatt på 11.6 millioner kroner. Fische Marine AS er en del av Fische ASA som er et familieeid selskap med hovedkontor i Trondheim. Siden 1931 har selskapet vært i kontinuerlig utvikling, og Fische ASA har i dag driftsansvar for ulike virksomheter innen flere bransjer.

Les også: Fische marine kan bli solgt

Powered by Labrador CMS