Første Fjord 40 solgt i Norge

Morten Nordvold stiller ut prototypen til Fjord 40 Open på messa i Gøteborg denne uka. Han sier at flere båter  allerede er bestilt til Oslo-området.

Publisert

Fjord 40 Open er første modell i den store satsingen på relanseringen av Fjord-merkevaren i form av moderne motorbåter med Wally-inspirert design.  

Nordmannen Morten Nordvold er initiativtager til satsingen. Patrick Banfield og Mark Tucker står for konstruksjon og design av de nye Fjord-båtene, som bygges av Hanse Yachts i Tyskland.

- Jeg har allerede solgt de første båtene til kjøpere i Oslo-området. Fra mars starter vi byggingen for fullt. Da skal vi bygge én båt i uka, sier Nordvold til Båtliv. Han stiller ut Fjord 40 Open for første gang i Skandinavia på båtutstillingen i Gøteborg, som åpnet denne helgen.

Fjord 40 Open er en kompromissløs godværsbåt med mye uteplass og store områder å bevege seg på. Under dekk finnes dobbeltkøye og toalett, med dette er først og fremst en gedigen daycruiser med masse plass til venner og kjente. Med to Volvo Penta D 6 motorer ( to ganger 310 hk),  vil prisen i Norge ligge rundt 3,2 millioner kroner.

Til utstillingen Sjøen for alle i Oslo kommer også cruiserversjonen av Fjord 40.

Powered by Labrador CMS