Friluftsguide for Indre Oslofjord
Friluftsguide for Indre Oslofjord

Friluftsguide for Indre Oslofjord

Hver øy og hver havn er beskrevet med historikk og praktiske informasjoner. De fleste stedene er i tillegg til kartene godt illustrert ved hjelp av fargefotos tatt fra helikopter. Boken er også helt up to date – her finner du til og med bilde av Oslos nye operahus, fullt ferdig.

Publisert

Dette en praktisk guide med utrolig mye nyttig informasjon om hele området, ikke minst om hva du kan foreta deg i land. Boken er da også laget like mye for friluftsmennesker på sykkel som oss båtfolk. Dette er ingen havneguide eller losbok, selv om du vil ha god hjelp til å finne frem med båt også. Det takket være kartene som er en kombinasjon av land- og sjøkart med veier og begyggelse inntegnet og der alle friluftsområdene, kystledene og Friluftsrådets hytter er klart markert. Også dybder, skjær og grunner er med, om enn ikke i samme grad som i sjøkartene. Så navigér etter sjøkartene!

Jeg våger påstanden  om at selv båtfolk som har lang fartstid i Indre Oslofjord vil finne mange gode forslag og tips til nye opplevelser både på land og langs kysten i denne boken. Også for dere som har hjemmehavn andre steder langs kysten, vil boken være nyttig om et Oslobesøk står på ferieprogrammet!

Boken er på hele 240 sider i et hendig format som passer godt til bokhyllen om bord. Prisen er kr. 289 i bokhandelen. Utgiver er Oslofjordens Friluftsråd i samarbeide med Gaidaros Forlag as. Redaksjonen har bestått av Rune Svensson, Kyrre Hurum, Arne Kjeldstadli og Bjørn Brænd med sistnevnte som ansvarlig for teksten.

I november kommer to nye bøker i samme format; en for Ytre fjord øst og den andre for Ytre fjord vest.

Visste du at du kan velge mellom mer enn 200 bøker om båt i vår nettbokhandel?

Du kan bestille omtalt bok her

Du kan besøke vår nettbokhandel her

 

Powered by Labrador CMS