Fram og tilbake, så til Norge

Zitarra Z7 og Z6 skal nå utfordre det norske båtmarkedet. Se vår bildespesial av de to kamplystne svenskene fra Brasil.

Publisert

Zitarra har en litt spesiell produksjonslinje. Først tegnes båten i Sverige. Deretter støpes skroget i Brasil, for så å skipes tilbake til Sverige i container for den endelige monteringen.

I fjor kunne vi se Zitarra Z7 på båtmessa i Gøteborg. I år kommer den til Norge noe lysere av utseende, og vises for første gang under Sjøen for Alle. I tillegg er det nylansering av Z6 som er tre fot kortere. Den hadde sin verdenslansering t i Gøteborg i februar.

– Vi ønsket å presentere begge båtene, men fikk bare plass til en båt inne, og vi ønsker da å vise Z7, sier Morten Brennum i Kimpo Norge.

 23-foteren har en stor badeplattform. Er du ute etter en båt med god dekksplass er ikke dette båten for deg, men Zitarra har rikelig med sitteplasser, med en L-sofa, en sofa som også kan benyttes som solseng og en oversiktelig førerposisjon. Synes du båten har mye teak, kan vi berolige deg med at det er flexiteak. I salongen er det også et pantry med vask og kjøleskap. Høyt fribord gjør Zitarra til et barnevennlig alternativ. Båten har solid trappesatser opp til fordekket. I kabinen er det en egen avluke for porta potti.

20-foteren, Zitarra Z6 markerer seg heller ikke med stor dekksplass, men med en usofa. Også her er det solid trappesats til fordekket. I kabinen er det soveplasser for to.

Zitarra Z7

Lengde: 705 cm

Bredde: 246 cm

Vekt: 1440 kg

Bensin: Volvo Penta 190hk fra 399.000,-

Diesel: Volvo Penta D3 160 hk fra 489.000,-

Zitarra Z6

Lengde: 601 cm

Bredde: 236 cm

Vekt: 950 kg

Bensin: Volvo Penta 135hk  fra 299.000,-

Diesel: Mercruiser 1,7l 116hk fra 349.000,-

Mer info: www.kimpo.no

Powered by Labrador CMS