Fornøyde utstillere

13.755 personer besøkte Båter I sjøen sist helg, og dette er en økning på over 20 prosent fra i fjor.

Publisert

Båter i sjøen stengte sin brygger søndag kveld.  Utstillerne rapporterer om stor interesse og godt salg.  Arrangørene sier at 13.755 besøkende er godt over målet på 12.000. 

Litt over 350 båter ble presentert på messen, og ca 60 landstands med båtutstyr.  Totalt ble messen besøkt av 13.755 båtinteresserte som er 23 prosent opp fra fjorårets 11.153, melder Norboat til pressen. 

– Det gode været var også en god bidragsyter til et godt besøkstall, sier messesjef Merete Rustad.  Men enda viktigere enn besøkstallet er at kjøpsinteressen er tilbake.  Uten at vi har en full oversikt over salget på messene,  så er jeg sikker på at dette er den beste salgsmessen på mange år, fortsetter Rustad.  Flere av vår utstillere endte langt over budsjettene sine.  Dette understreker messens posisjon som den viktigste flytende båtmessen i Europa og kanskje er dette et tegn på at bunnen er nådd for båtbransjen, avslutter Rustad.

Les også: Smilene tilbake i båtbransjen

 

Prestige

– Vi opplevde den beste messen på mange år, sier Peter M. Heitmann fra Heitmann Marin.  Vi opplever også økende interesse for motorbåter, og vi hadde stor interesse for vår Jeanneau 500 Prestige.  På seilbåtsiden ser vi at nybåtkjøperne er tilbake og interessen går i retning av større båter.  Vår verdenspremiere Jeanneau Sun Odysssey 41 hadde vi kø for å komme inn i hele helgen.

 

Ibiza

– Vi oppsummerer, men er ikke i tvil om at dette ble en meget god messe for oss, sier Stein Harald Jørgensen i Erling Sande.  Vi er langt over fjoråretog ligger godt an i forhold til budsjettene.  Salget hos oss er fordelt jevnt over alle våre merker og modeller, men kanskje aller best gikk det for IBIZA.  Vi merker en endring i markedet og jeg tror bunnen er nådd og at markedet er i ferd med å snu,  avslutter Jørgensen.

 

 

Powered by Labrador CMS