Forny garderoben til halv pris

Er du ute etter nytt seiltøy før sesongen bør du ta turen til Hall 12 i Düsseldorf denne uken. De store produsentene har halvert prisene på store deler av kolleksjonene.

Publisert

RESIRKULERING: Gamle kan brukes til mye, blant annet kan de omformes til nye jakker.

Boot, Düsseldorf;

Hall 12 er forbeholdt teknisk seiltøy, maritim mote, fiskeutstyr og diverse nyttig og mindre nyttig tilbehør til båten.

Gode impulskjøp

Så å si alle de store seiltøy produsentene er på plass med gode messetilbud, så er du på jakt etter noe til sesongstart er det gode muligheter for å finne det i denne hallen. Tilbudene varierer, men «halv pris»-varianten er det mange av av. 10- og 20 Euro-tilbud er det også flust med på flere av standene. Vi sikret oss Gill seilhansker til 19 Euro, samt dunvest med hette til 20 Euro. Med slike priser går det fint  an å foreta enkelte impulskjøp med tanke på eget behov og ønske og som gaver til  seilende og motorbåtkjørende venner hjemme.

Du finner også de fleste nødvendige maritime gjesteflagg med tanke på jordomseiling i Hall 12, i tillegg til båtputer, madrasser, lykter, tau og forskjønnende pyntegjenstander.

Fiskeutstyr

Sportsfiske er tildelt stor plass i Hall 12 på Boot, med alt fra bekledning og stenger til agn og sluk. Fisketur-operatørene er også på plass, og lokker blant annet med Island, Canada og Norge som populære destinasjoner.

Se flere produkter i billedspesialen under

Powered by Labrador CMS