Forenkler hundelivet til sjøs

Hunderampen Pet Step gjør det enklere for hunden å komme seg om bord i båten.

Publisert

STORT BILDE: Lapphuden Virkos spaserer trygt om bord ved hjelp av rampen Pet Step II.

Å frakte en hund fra bryggen om bord i båten kan være en utfordring for både eier og hovedaktøren selv.

Men nå kommer det en ny rampe som er spesiallaget med tanke på båtglade hundeeiere som vil ha med bisken ut på bøljan blå.

Hunderampen Pet Step II er en bred og sklisikker hunderampe som gjør ombordstigingen enklere og tryggere. Dessuten flyter den i vann hvis det skulle falle i vannet.

Amerikanske Pet Step II  importeres av Aquadog er en  stabil og solid rampe i pvc med sklisikker gummi. Rampen er ca 180 cm lang i utslått tilstand og 43 cm bred.  Den veier kun 8,5 kg, og er sammenleggbar. 

Aquadog spesialiserer seg på utstyr, opptrening og fysioterapi for hunder, og selger også flere typer redningsvester for firbente.

Daglig leder Wenche Granli Eikeli  har selv en Berner Sennen-hund, og anbefaler alle hundeeiere å ta vest på hunden når man er om bord i båt.

– Vesten  må synes godt i vannet  og helst ha refleks, i tillegg til ringer for feste av line. Videre må den ha et håndtak som er så solid at man kan løfte hunden om bord i båten hvis den faller i vannet, understreker Eikeli.

Redaksjonen har testet hundevester på redaksjonsmedarbeidernes to hunder. Resultatet av dette kan du lese om i Seilas 6 og Båtliv 6, som er i salg fra 3. og 10.juli.

Powered by Labrador CMS