Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin

For trailing og overnatting

Jeanneau lanserer i desember Merry Fisher 695 Marlin, som er liten nok til henger, men stor nok for overnatting.

Publisert

Den nye båten blir allerede vist under båtmessa i Paris i begynnelsen av desember. Den skal passe med motor fra 75 til 150 hestekrefter. Med minste motorisering, altså en Evinrude E-Tec på 75 hestekrefter vil prisen starte på 379.000 kroner, ifølge Smart Marine som er forhandler av Jeanneau med utenbordsmotorer for Vestlandet.

Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin lanseres i kjølvannet av suksessen med  Marlinutgavene av Jeanneaus Merry Fisher-serie. Den nye båten skal fylle rommet mellom 6 Marlin og 755 Marlin. Den skal være liten nok til å dras på båthenger, men vil ha samme dekkesflate som de to andre modellene. Båten får plass til overnatting og toalettrom.

– Allsidighet, funksjonalitet og mulighet for lange båtsesonger er viktig for dagens båtkjøpere.  I likhet med 755 Marlin leveres derfor 695 Marlin med to innredningsløsninger, sier salg og markedsansvarlig Trond Egil Toft hos Smart Marine.

Den ene utgaven har to dører, der den ene er en stor skyvedør bak for enklere tilgang til det store akterdekket. I tillegg har den inngangen fra siden som kjennetegner disse modellene. Båten er holder stilen og er tilpasset for hobbyfiske. Av tilgjengelig utsyr nevnes fiskebrønn , fiskestangholdere , garnrulle på båtripa, skjærebrett, sjøvannspumpe til dekksvask og utestyring.

 

Enkeldørutgaven skal være en båt som er tilpasset familien.

– Fremdeles er det et stort dekk med plass til fiske, soling eller bagasje. Men innendørs har man litt flere sitteplasser enn i den første versjonen, der enda flere sitte beskyttet for vinden på småkalde dager. Styrehuset rommer lett fire personer rundt et nedsenkbart bord, sier Toft i en pressemelding.

 

Helt framme har man fått plass til en kahytt med soveplass for to, samt et eget toalettrom. Som i de andre Marlin-modellene kan man fortsatt bevege seg trygt mellom akterdekk og fordekk på den brede sidepassasjen. Det er også laget en sittegruppe ved baugen.

Powered by Labrador CMS