Bavaria Sport 360

For nordisk båtbruk

Bavaria har analysert kundenes ønsker. Resultatet ble Bavaria Sport 360 som får verdenspremiere i Norge.

Publisert

Bavaria 360 Sport er en helt ny modell i Bavarias portofølge. Den norske importøren Bavaria Motorbåt Norge skriver i en pressemelding at dette dette er en størrelse de tradisjonelt har levert mange båter av. Den tyske båtprodusenten har gjort en analyse av hva dagens kunder ønsker, og forhandlerne har spilt en sentral rolle i å videreformidle markedets behov, deriblant den norske forhandleren. Nøkkelpunktene som er lagt vekt på som følge av undersøkelsen er enkelt båthold, praktiske løsninger og dynamisk design.

Store forventninger

Resultatet er en båt som den norske importøren mener er perfekt til nordisk båtbruk. Blant annet er kalesjehåndteringen gitt mye oppmerksomhet. Båten har fått løsninger som er enkle og raske å operere. Cockpit har fått sosial layout med mange sitteplasser og plass for besøkende. Akter er en sittegruppe som kan gjøres om til solseng.

– Vi har store forventninger til den nye modellen. Spesielt tror vi at HT modellen med stort tekstiltak som svært enkelt gir en åpen båt vil slå godt an, sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge i en pressemelding.

 

Flere varianter

Designeren bak den nye modellen er Marco Casali fra det italienske designfirmaet Too Design. Han står også bak Bavaria Virtess 420 som har vunnet flere prestisjetunge priser.

Bavaria Sport 360 får et mer dynamisk design med ny hardtop, minimal a-stolpe og svært godt utsyn. Store vinduer i skroget gir masse lys under dekk og er nye designelementer. Interiøret er også nytt og er utviklet av Design Unlimited. Bavaria Motorbåt Norge skriver at modellen kommer i flere varianter både med tekstiltak, fast tak og lukket versjon med glassdører. Sistnevnte får betegnelsen Coupé og får sin Verdenspremiere på Båter i sjøen messen i September 2014 på Aker brygge.

Først til Norge

– Vi er stolte av å få presentere denne nyheten først i verden, og det viser hvilket stort potensiale Bavaria ser for en slik modell i Norge, sier Lars-Erik Solvang i pressemeldingen.

Prisene er ikke helt klare ennå.

– Bavaria vil holde samme prisfilosofi som på resten av Sport serien, sier Solvang.

Powered by Labrador CMS