Flytende messe i Arendal

Torsdag åpner Sørlandets Båtmesse i Pollen i Arendal. Windy Chinook og Ibiza 28 er blant trekkplasterne.

Publisert

Sørlandets flytende messe starter torsdag første mai og varer fram til søndag kveld. På messen finner du over 230 båter og en rekke utstillere knyttet til det maritime. På messeområdet i Pollen finner du også god mat og god drikke, opplyser arrangørene.

Båtene blir større og større og messen har i år skjøtet på med nye 70 meter med brygge. Det betyr at du finner over 500 meter brygge i Pollen. Båtene blir også stadig større og er i år 25 fot i snitt. Mang av utstillerne er lokale forhandlere.

Det er utrolig morsomt å kunne invitere båtglade mennesker på hele sørlandets til årets messe, sier messesjef Cathrine Coucheron Berli. Hun leder båtmessen.

For båtmessen er drømmer om alt fra en liten 10-foter til Windys nye 44 foter Chinook. – Alt handler om ”Det gode liv på sjøen”, som er vårt slagord. Alt fra store og små båter, sikkerhetsutsyr, miljøvennlighet og trivsel, ser messesjefen.

Sørlandets Båtmesse er mer enn båter og som vanlig kan vi by på rikelig med undeholdning.

I år flytter messen derimot mesteparten av underholdningen fra flytescenen i Pollen til Sam Eydes plass. I stedet for at du skal la deg underholde, kan du selv være en del av underholdningen. Aktivitet og action er stikkordene, sier Coucheron Berli.

Arrangørene satser på sol og besøk av 20.000 til 25.000 besøkende. I fjor endte besøket på 18.000 i dårlig vær.

Powered by Labrador CMS