Flybridge kledd for vinterbruk

BÅTER I SJØEN: På flybridgen til Clipper Explorer 50 kan du nyte livet uansett vær og temperatur. Se stor bildespesial!

Publisert

En av de større båtene på Båter i Sjøen er Clipper Explorer 50 til en prislapp på sju millioner kroner. Klarer du deg uten masse ekstrautstyr sparer du nesten sju hundre tusen, men du kjøper ikke en slik båt for å spare penger. Noe av ekstrautstyret finner vi på flybrigen. Her er det god plass for en stor familie og enda litt til. Akter på flybridgen er et pantry med grill, vask og usedvanlig god pantryutsikt. Foran er det tre stoler i fartsretningen, inkludert den midtstile førerstolen. Førerplassen har for øvrig alt man trenger av utstyr, som kartplotter, autopilot, VHF og mye mer. I tillegg til stolene er det to L-formede sofabenker med hvert sitt bord. Stolene kan selvfølgelig snus mot sofagruppen. Når kulda setter inn er det bare å kneppe igjen kalesjen og sette på dieselvarmen som forlenger båtsesongen på flybridgen.

Skulle det likevel bli for kaldt kan man trekke ned til salongen som har like så bra med sitteplasser, men en enda bedre utstyrt bysse og førerplass. Her er det også en stor flatskjerm som heises opp ved behov. Clipper Explorer 50 har to lugarer og to bad. Forlugaren har en stor dobbelkøye og inngang til eget bad med dusj. Begge lugarene har også hver sin TV.

Clipper har tidligere har hatt 50-foter, men denne er mer klassisk i design, i tillegg til at flybridgen er ny.

– Innvendig får man den akkurat som man vil, om man vil ha den med to eller tre lugarer. Salongen kan også tilpasses etter behov, forteller daglig leder Ola Andre Worre i W-yacht.

Powered by Labrador CMS