Følg Båtliv på messe

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele Båtliv-staben til Düsseldorf denne helgen. Følg oss på nett!

Publisert

Førstkommende helg åpner verdens største innendørs båtmesse. Båtliv er på plass for å legge ut nyhetene, og for å kåre «Årets Motorbåt» i Europa.

–Vi skal til Düsseldorf for å finne nyhetene for våre lesere. Vi lover nyheter med mange bilder av båter og små filmsnutter, sier redaksjonssjef Frode Pedersen i Båtliv.

«Boot-messen» i Düsseldorf regnes som verdens største innendørs båt- og utstyrsutstilling. Det er egne haller for Charter/utleie, for dykking og vannsport. sportsfiske står sterkt i Europa, og det er selvfølgelig en egen hall for fiskeutstyr og klær. Totalt teller område 17 store haller, vi teller til sammen 17 personer. VG NETT


Skal du besøke messen som utstiller eller gjest, ønsker vi gjerne å slå av en båtprat. Vi kommer til å være synlige med Båtliv-logoen på jakken. Du kan også maile oss med tips eller spørsmål om messen i denne perioden. 

Flere av de sakene vi skal gjøre, kommer også til å bli publisert på VG-nett. Vi satser denne gang på videoinnslag, i tillegg til vanlige reportasjer og bildegallerier fra messen.  


«Årets Motorbåt»
  

 
–Düsseldorf har alltid stått sterkt blant norske båtfolk. Sammen med ledende Europeiske båtblader sitter Båtliv i juryen som kårer «Årets Motorbåt» i Europa. Tidligere år har norske produsenter vunnet flere priser.

– I år er to norske båter nominert til prisen «Årets Motorbåt». De to er Hydrolift og Windy 52 Dubois Black Bird. Både Windy og Hydrolift har gått til topps i denne prestisjefylte kåringen tidligere. Det samme har norske Goldfish og Marex, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen–Lie i Båtliv.Les også: To norske nominerte

Norske produsenter får en egen fellesstand på verdens største innendørs messe .  Les også:  Norsk fellesatsing i Düsseldrof

Tips oss gjerne om båtnyheter på [email protected]

Følg Düsseldorf-messen på www.batliv.no

. Båtliv holder deg oppdart om de viktigste europeiske båtnyhetene.


Powered by Labrador CMS