Flere avlyste Offshore-1 løp
Flere avlyste Offshore-1 løp

Flere avlyste Offshore-1 løp

Offshoresirkuset fortsetter sin skeive gang. Både Spania og Russland er avlyst. Nå tar Arendal over og arrangerer to løp på samme helg.

Publisert

Finanskrisen har tatt grep om offshoresporten. Løpet som skulle vært arrangert første helgen i juni i Alicante, ble avlyst på grunn av pengeproblemer. Det samme gjelder for løpet i Moskva som skulle vært arrangert første helgen i juli.

Arendal har derfor tatt ansvar og vil arrangere to VM-runder helgen 17-19 juli. Hvem som tar det andre avlyste løpet er foreløpig ikke avklart, men mest trolig blir det flyttet til et av løpene på slutten av sesongen i Midt-Østen.

Ny pilot

Welmaxteamet som eies og drives  av Jørn Tandberg, har valgt å bytte fører midt i sesongen. Christian Zaborowski som skulle ha sittet i de tre første løpene er byttet ut med Kolbjørn ”bonden” Selmer fra Trondheim.  Selmer kjørte i fjor for italienske Veneta Marines team. Det nye teamet hadde første prøvekjøring i forrige uke i Larvik. Selmer blir tredje pilot for Tandberg på ett år. I forrige sesong hadde rookie Inge Brigt Aarbakke fra Rogaland  en knallsesong med Welmax som den gang  het Jotun. Så tok Christian Zaborowski over roret. Nå skal altså Selmer kjøre siste del av denne sesongen.

Powered by Labrador CMS