Fiske og komfort

Boston Whalers 350 Outrage er laget for at du skal trives på fisketuren.

Publisert

Tidligere har Outrage 370 høstet god kritikk, og nå kommer Outrage 350. Båten er godt utstyrt med tanke på havfiske. Daglig leder Jeff Vaughn hos Boston Whaler sier at dette ikke er en båt som kun egner seg for fiske, men også som en tender eller rett og slett for å kose seg på sjøen. For eksempel kan fordekket brukes både til fisking og for å sole seg, eller det kan settes opp et lite bord.

Bak konsollen er det tre seter, inkludert den midtstile førerstolen, og bak er et stort akterdekk. For norske forhold kan man si at her er det plass til det man trenger av teiner og annen fiskeredskap for en ivrig havfisker som vil komme seg raskt til og fra de gode fiskeplassene. Og fort vil det gå, om du velger å motorisere båten maksimalt, med 3x 300 hk Verado utenbordsmotorer fra Mercury.  Båten kan fås proppfullt med utstyr, og prisen blir deretter.

– Prisen for denne båten i Norge blir fra tre millioner kroner, utstyrt med 3x250 hestekrefter, forteller Marius Kragstad i Kragstad AS. Listen med ekstrautstyr er lang, alt fra kaffemaskin til generator (7,5 kW).  Trenger du ikke plassen for levende åte, noe som for øvrig ikke er lov i Norge, kan den erstattes med en sommerbysse, som gir mulighet for elektrisk grill, kjøler og vask med mer. Du kan også få med varmtvannstank om ønskelig.

Powered by Labrador CMS