Fische skal selge Evinrude i Finland og Sverige
Fische skal selge Evinrude i Finland og Sverige

Fische skal selge Evinrude i Finland og Sverige

Fische Marine har fått jobben med å selge og distribuere Evinrude E-TEC til både Sverige og Finland.  

Publisert

Bombardier Recreationel Products Inc. (BRP) og Fische Marine AS har undertegnet en samarbeidsavtale vedrørende distribusjon av Evinrude E-TEC utenbordsmotorer til forhandlere i Finland og Sverige.

Avtalen innebærer at BRP leverer Evinrude® E-TEC® utenbordsmotorer til Fische Marine AS som på sin side vil være ansvarlig for salg, markedsføring og distribusjon av motorer samt deler og utstyr til forhandlere i Finland og Sverige.

"Fische Marine har lang erfaring med å utvikle BRP’s virksomhet i Norge når det gjelder salg av utenbordsmotorer. De har oppnådd vekst gjennom å tilby en kombinasjon av Evinrude- og Johnson-motorer og et bredt utvalg av båter tilpasset det nordiske markedet", sier Michel Hade, Vice President og General Manager for BRP International i en pressemelding.

Med over 40 års erfaring er Fische Marine AS en betydelig aktør på det norske maritime markedet. Fische Marine AS er en del av et familie eid selskap, Fische ASA, som ble etablert i 1931. Selskapet har en solid kapital base og er engasjert innen flere bransjer.

BRP tilbyr et komplett utvalg utenbordsmotorer fra 40 til 300 hk. Evinrudes avanserte E-TEC 2-taktsmotorer oppfyller alle lands avgasskrav, som f.eks. E.P.A, C.A.R.B og E.U. Meget lave totale utslipp og eksepsjonelt lave CO utslipp bidrar til et renere og  tryggere båtmiljø.

"Vi er overbevist om at denne samarbeidsavtalen med Fische Marine AS vil innebære en langsiktig vekst for BRP på det finske og svenske markedet", sier Michel Hade.

BRP er et privat selskap som er verdensledende på design, utvikling, salg og distribusjon av motoriserte produkter rettet mot fritidsmarkedet. Produktporteføljen består av Ski-Doo® og Lynx® snøscootere, Sea-Doo® vannscootere og sportsbåter, Johnson® og Evinrude® utenbordsmotorer samt Can-Am™ ATV’er (all-terrain vehicles), Can-Am Spyder Roadsters® og Rotax® motorer.

Powered by Labrador CMS