Fische overtar salget av XO Boats

Fische Marine AS har gjort avtale om salg og distribusjon av XO Boats for Norge og Sverige.

Publisert

Overtagelsen skjer allerede fra første oktober i år. Frem til nå har det vært Oslo Båtsenter med Marius Kragstad i spissen som har hatt importørstatus for XO i Norge. Nå blir han ren forhandler.

-Vi har gjort en distribusjonsavtale både for Norge og Sverige. Vi kan jobbe bredere enn det XO har satset på tidligere. Nå skal vi gjøre jobben XO Boats har gjort selv tidligere. De ser merverdien i at vi har et større distribusjons- og forhandlerapparat, sier markedsansvarlig Pål Bustad I Fische Marine.

Bustad ser for seg et salg på mellom 40 og 50 båter det første året.

-XO er en krevende kunde, og de forlanger kun det beste av de som skal forhandle båtene. Vi har hatt sansen for grunnkonseptet til XO lenge, og hadde jo tidligere Silver, men synes dette er mye mer interessant. Nettopp fordi XO satser såpass spenstig som de gjør. Båtene er flotte å se på, og de er lettkjørte og meget sjødyktige og velbygde. Nye generasjoner tenker annelredes, da vil vi kunne tilby dem XO- båter. Dette kolliderer heller ikke med noen av de andre båtene vi har i vår portefølje, sier Bustad.

Les mer:

http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=537996

http://www.batliv.no/wip4/detail.epl?id=460962

Powered by Labrador CMS