Finsk prestisjebåt med tysk inspirasjon

NAUVO, FINLAND: Grandezza 39 CA er lekker, romslig, nokså dyr – og et spennende alternativ til tradisjonelle, nordiske designløsninger, både over og under dekk.

Publisert

Med denne ennå ferske 39-foteren har Grandezza laget en topp moderne, voluminøs familiecruiser, med pantry og to store lugarer nede i båten, ikke ulik Bavarias populære cruisere.

I tillegg er Finnmarins toppmodell i Grandezza-serien så til de grader «finsk» i designen. Selv om innredning og design slett ikke er avantgardistisk, får den andre stasbåter til å virke gammelmodige og trauste. Verftet klarer å kombinere en hvass design med tidløshet og brukervennlighet, noe som i seg selv er en prestasjon det står respekt av.

Båtlivs prøvekjøring skjedde på en kundebåt som også var byggenummer én. Denne var fullpakket med utstyr, både teknisk og komfortmessig. Det var for eksempel til sammen tre tv-apparater i båten! Og under akterdekket rumlet to Volvo Penta D6-motorer på til sammen 740 hester, som ga fartsressurser der førtitallet innimellom blinket på kartplotteren.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS