Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Finnmaster T8

Finnmasters nye tøffing med norgespremiere

Finnmasters nye T-serie skiller seg ut sammenlignet med deres tidligere modeller. Tøffingen vises for første gang i Norge denne uken.

Publisert

Forandring fryder, heter det seg, og det er Finnmaster T8 et bevis på. Båten har norgespremiere på Sjøen for alle som åpner denne uken. Ofte har vi nærmest til det kjedsommelige sett Finnmaster og Yamarin med nesten like båter. Dette er i ferd med å endre seg. I fjor kom Finnmaster Pilot 7, som også skiller seg ut i forhold til tidligere modeller, og i år er Finnmaster Pilot 8 lansert. Men nå skal vi se på deres første båt i T-serien. Dette er en båt som kombinerer klassiske og moderne linjer. De klassiske linjene er vel hentet mer fra amerikanske båter. Den nye båten har fått markerte flater og skarpere kanter. Samtidig har produsenten hold seg til den klassiske daycruiserformen.

Inne i cockpiten er det en stor sittegruppe, med tre spesialdesignede seter i fartsretningen, to ved førerplassen på styrbord side, og en på babord side. Stolene er designet for å gi sidestøtte. Dashbordet er klargjort for iPad, selv om holderen på båten som ble vist på messa i Helsinki så litt hastverk ut. Ellers er det klargjort for plotter opp til 12 tommers i størrelse. Bak er det en stor sittegruppe, en L-formet sofabenk med stort bord som kan leveres elektrisk justerbart i høyden. Dermed kan sofaseksjonen også gjøres om til en stor solseng. I cockpiten er det også en bysseseksjon med trykkvann, kokeapparat og 3o liters kjøleboks som standard.

Under dekk er møtes vi av en stor kabin med soveplass for to voksne, og en smalere stikkøye som strekker seg under cockpitdørken. Her er det også et separat bad med toalett tilknyttet septiktank.

Prisen for Finnmaster T8 starter i Norge på 855.000 kroner. Den leveres da med en Yamaha F300 BETX.

Lengde: 8,0 m

Bredde: 2,7 m

Vekt: 2200 kg

Maks personer: 8

Soveplasser: 4

CE-kategori: C

Motor: Maks 300 hk

Pris: Fra 855.000 kr